Spoštovani bodoči starši!

Pozdravljeni na strani Biohrambe popkovnične krvi.

Biohramba popkovnične krvi (BPK) je slovensko podjetje, ki Vam omogoča shranjevanje popkovnične krvi Vašega novorojenega otroka.

Popkovnična kri se nahaja v posteljici in popkovnici. Je vir velikega števila matičnih celic, ki z deljenjem in dozorevanjem sodelujejo pri obnavljanju starih in poškodovanih celic, tkiv in organov.

Shranjevanje matičnih celic, pridobljenih iz popkovnične krvi, je ena izmed najnovejših tehnik s tega področja, saj dosedanje klinične študije potrjujejo njihovo izjemno uporabnost in revolucionarnost pri zdravljenju.

Zaradi navedenega smo se skupaj z našim ekskluzivnim pogodbenim partnerjem, Zavodom Republike Slovenije za transfuzijsko medicino (ZTM), ki s svojo tradicijo in visoko strokovnostjo uživa velik ugled tako doma kot v tujini, odločili za shranjevanje popkovnične krvi v Sloveniji.

Naše delo zajema organizacijo posameznega odvzema, transport, karakterizacijo, zamrzovanje in shranjevanje.

Popkovnična kri je pri nas varno shranjena, v primeru potrebe pa hitro in učinkovito dostavljena, saj jo shranjujemo v Sloveniji. Zagotavljamo dostavo krvi na želeno lokacijo v 4 urah v Ljubljani, 24 urah po Sloveniji ter 48 urah po Evropi.

Skupaj z Vami si pri BPK želimo poskrbeti za zdravje in prihodnost vašega otroka.

mag. Rihard Vide, direktor

RihardVide_podpis.jpg